BLOG

Onlangs kocht ik dit hobbelpaard. Ik was meteen verkocht! Wie wil er nou niet zo'n leuk hobbelpaard?! Het is stiekem een stille kinderdroom van mij om zo'n hobbelpaard te hebben. En ik denk met mij vele anderen.
De kleuren spraken mij nou niet direct aan. Maar de vorm, de details en dat het paard echt kan 'hobbelen' vond ik toch wel echt te gek. ...

Mijn oma had een oud nachtkastje boven op zolder. Met oud bedoel ik, donker bruin met kale plekken. Toen wij het huis gingen leeg ruimen van mijn oma heb ik het kastje mee mogen nemen. Het heeft toen een hele tijd op mijn slaapkamer gestaan.

Kinderstoeltje

01-11-2018

Een paar weken geleden heb ik dit leuke kinderstoeltje op de kop getikt bij de kringloop. Nou ja leuk, hij was toen nog bruin. Niet zo heel aantrekkelijk kleurtje als je het mij vraagt. Maar ik zag wel meteen de gebruiksvriendelijkheid er van en ik wist meteen welke kleur het moest worden.

Onlangs kocht ik bij de kringloop een oud rood kastje. Ik was meteen verliefd op de vorm van het kastje en ik wist meteen wat ik er mee ging doen.