OVER MIJ

Mijn liefde voor vintage is ontstaan door mijn oma. Bij mijn oma thuis vond ik de mooiste schatten. Achter oude spullen schuilt een verhaal en dat mag niet verloren gaan. Mijn inspiratie is dan ook mijn oma. Daar komt de naam Nana's Vintage Cabinet (vrij vertaald naar oma's vintage kastje) vandaan. Mijn eerste projectje was 'het rode kastje', mijn oma had precies zo'n kastje. Daar kwam dan ook de inspiratie vandaan om 'oude' meubels nieuw leven in te blazen. 

Van 2008 tot 2011 heb ik de opleiding Living & Design (mbo niveau 4) gedaan en afgerond. Tijdens de opleiding heb ik de creatieve, technische, commerciële en organisatorische aspecten van het vormgevingsvak geleerd. Na vele baantjes verder, besloot ik in 2012 toch nog een HBO opleiding te gaan doen, namelijk pedagogiek aan de Hogeschool in Rotterdam. In 2016 ben ik hierin afgestudeerd en al snel daarna ben ik gaan werken in de kinderopvang. Maar het kriebelde al een tijdje bij mij om toch weer iets met mijn creativiteit te gaan doen, omdat ik dit toch steeds weer in mijn werk miste.  

Toen besloot ik in 2018 de stap te wagen en een eigen bedrijfje op te zetten. Een webshop met vintage spullen en meubels met een stoer randje. Ik knap oude meubels op zodat ze weer in het interieur van nu passen. Ik ben het liefst met mijn handen bezig, het creëren van iets nieuws. Ik vind het hergebruik van materialen, meubels, voorwerpen heel belangrijk. Vooral als je kijkt hoe veel er al word weggegooid, zo zonde! Ik hou van de stoere vintage industriële stijl en dat wil ik dan ook uitstralen met de dingen die ik verkoop.